Další parkovací místo u rodinného domu z dlažby geoSYSTEM

Úkol

Majitel rodinného domu potřeboval parkovací místo pro další auto. Rozhodl se ho vybudovat hned vedle nájezdu do garáže, vydlážděného betonovou dlažbou. Požadavek byl na co nejlevnější řešení, navíc bez nutnosti řešit odvod další dešťové vody, která by jinak stékala na ulici.

Řešení

Majitel se proto rozhodl pro zpevnění plochy nového parkování štěrkem. Aby se štěrk nerozjezdil a nezatlačoval do podloží, bylo rozhodnuto použít dlažbu geoSYSTEM GE25, která je pro tento účel ideální. Dlažba GE25 má výšku pohých 2,5 cm, takže pro výplň stačí menší množství štěrku, přitom je povrch dostatečně zpevněný.

Výsledek

Bylo vytvořeno další parkovací místo, které je zcela propustné pro vodu. Povrch vypadá moderně a esteticky. Byla zajištěna dostatečná odolnost povrchu pro pojíždění osobním autem i chůzi.

Použitá dlažba
geoSYSTEM GE25 vyplněná štěrkem

Newsletter

Přihlaste se k odběru newsletteru a zůstaňte v obraze.

Vyberte si svoje řešení

Ještě nejste rozhodnutí? Stáhněte si přehledný katalog a seznamte se podrobněji s naší nabídkou.
Potřebujete poradit? Kontaktujte nás a získejte nabídku přizpůsobenou vašim potřebám.
Nebo rovnou přejděte do internetového obchodu a jednoduše si objednejte, co potřebujete.

E-shop